Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SPARTHERM ARTE U-70h

Füstcső méret:
200 mm
3.426.400 Ft (2.697.953 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Spartherm
Cikkszám: 1059236
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 21.
Nem értékelt

Leírás

A Spartherm Arte U-70h-4S kandallóbetét - hatékonyság tiszta kilátással

A Spartherm Arte U-70h-4S egy nagyon hatékony kandallóbetét, amely akár 275 m³-es helyiségeit is fűti sugárzó és konvekciós hővel. A kandallóbetét névleges hőteljesítménye 11 kW, hatásfoka pedig több mint 80%. A technikailag kifinomult fűtési elvnek köszönhetően a beépítési helyiség távolabbi részeit és a szomszédos helyiségeket is kellemes meleggel látja el és fűti. A burkolat kialakítása teljesen az Önre van bízva. A kandallóbetét különleges formájának köszönhetően a lángok is nagyon jól láthatók.

U-alakú

Különös figyelmet fordítunk a Spartherm Arte U-70h-4S hatékonyságnövelő U-alakjára. A kompakt kialakítás rengeteg tervezési lehetőséget biztosít a kandallóbetét beépítéséhez. A kandalló csúcspontja és központi eleme kétségtelenül a hatalmas, háromoldalas, liftes funkcióval ellátott panorámaablak. Ez 54,4 cm magas, és csodálatos kilátást nyújt a tűzre.

Választható füstcsőcsatlakozás

A Spartherm Arte U-70h-4S külső kialakításának nagyfokú variálhatósága mellett Ön a füstcsőcsatlakozás méreteitől is független. Két változat közül választhat. Vagy 200 mm-es, vagy 250 mm-es választék áll rendelkezésre.

Tervezze meg saját burkolatát

Az Arte U-70h-4S a Sparthermtől egy olyan kandallóbetét, amelyet személyre szabhat. Szeretnénk felhívni a figyelmét a Brula kandallóépítő panelekre. A duzzasztott természetes grafitból és megnövelt magnezit arányú Liapor vegyületnek köszönhetően ezek magas hővezető és tároló képességgel rendelkeznek.

Ajtófront: standard vagy rozsdamentes acél

Az ajtófrontot is szabadon választhatja meg. Az ajtókeret az Ön igényeitől függően alapfelszereltségként fekete vagy polírozott rozsdamentes acélból rendelhető. A Spartherm Arte U-70h-4S ajtaja testre szabható úgy is, hogy köré padka is építhető. Ebben az esetben a külső keret nincs lezárva, így a keletkező hő még jobban hasznosíthatóvá válik. Opcionálisan egy speciális tartókeret is rendelhető, amely ennek megfelelően optimalizálja a beépítést.

Tiszta kilátás!

A Spartherm Arte kandalló belseje kifinomult szellőzőrendszerrel van felszerelve. Ez a légkeringetés biztosítja a tisztaságot működés közben is. A másodlagos légáramlatok egy része egyfajta meleg levegőfüggönyt képez közvetlenül az üvegből készült nézőpanel mögött. Ez megakadályozza, hogy az égésrészecskék túl gyorsan lehűljenek, és így megakadályozza a panorámaablak kormosodását. Ez a beépített üvegöblítő rendszer azt jelenti, hogy nincs szükség az üveg napi tisztítására. Az égéstér tüzelőanyag-bélése növeli a Spartherm Arte U-70h-4S hőteljesítményét. Erről a füstgáz terelése és az alacsonyan tartott parázságy is gondoskodik. Alatta egy hamutartó van süllyesztve, ami még egyszerűbbé teszi a tisztítást.

► A belső, opcionálisan sötét színben is kérhető!

Paraméterek

Anyag: Lemez
Üvegtípus: Háromoldali
Típus: Zárt égésterű
Anyag Lemez
Kandalló típus Háromoldalas
Égési levegő Zárt égésterű
Ajtó szerkezet Liftes
Mélység Normál
Névleges teljesítmény 11
Üvegtípus Dekor
Súly (kg) 342
Teljes teljesítmény (kW) 11.4
Hőteljesítmény-tartomány (kW) 8,0-14,8
Méretek H x Sz x M (cm) 174 / 52 / 91
Szobafűtési kapacitás (m³) kb. 275
Füstcsőcsatlakozás (mm) 200 / 250
Füstcsőcsatlakozás felül / hátul
Hatékonyság (%) > 80
Füstgáz-hőmérséklet (°C) 296
Rönk hossza (cm) 33
Fafogyasztás (kg/h) 3,6
Füstgáz tömegáram (g/s) 11,3
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Tüzelőtér magassága x szélessége x mélysége (cm) 51 / 50 / 70
Hamutároló Igen
BimSchV 1. szint Igen
Tárcsás tisztítás Igen
BImSchV 2. szint Igen
Rönk, fa brikett Igen
DIN EN szám 13229
AT §15a B-VG szabvány Igen
CE-jelölés Igen
Külső levegőcsatlakozás (mm) 150
Elsődleges, másodlagos levegő Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu