Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vastag falú, egyenes füstcsövek

A vastag falú füstcső a kandalló/kályha elengedhetetlen kelléke, a füstelvezetés legfontosabb része. Ezek a termékek a kandalló/kályha bekötésére szolgálnak, hiszen elsődleges feladatuk, hogy a tűztérből a kéménybe juttassák az égés során keletkező füstgázokat. 

Rendezés:

A vastag falú füstcső a kandalló/kályha elengedhetetlen kelléke, a füstelvezetés legfontosabb része. Ezek a termékek a kandalló/kályha bekötésére szolgálnak, hiszen elsődleges feladatuk, hogy a tűztérből a kéménybe juttassák az égés során keletkező füstgázokat. 

Kínálatunkban 25, 50, 100 és 200 cm hosszú füstcsöveket találhatnak, ezek pedig 120 és 250 mm közötti átmérővel rendelkeznek. A fekete, szürke vastag falú füstcsövek mellett ebben a kategóriában saválló egyenes csövek is vannak. Nézze végig kategóriánkat, és válassza ki az Önnek megfelelő terméket.

A megfelelő füstcsövek kiválasztásához tisztában kell lennünk berendezésünk fajtájával. Más és más füstcsövek és idomok megfelelőek kályhák, kandallók, sparheltek, és kazánok üzemeltetéséhez is. Fontos megmérnünk a már rendelkezésre álló kivezetések, összekapcsolások átmérőjét, hiszen csak úgy tudunk létrehozni egy egységes rendszert, hogy, ha a megvásárolt darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Természetesen nem minden oldható meg egyszerű, egyenes füstcsövek használatával, az irányváltoztatások vagy átmérő változtatások speciális kiegészítőket igényelnek, de természetesen ezen termékek mindegyike megtalálható webáruházunkban.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu