Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Aluflex, termoflex csövek

A rugalmas alumínium csöveket a kandallók külső levegőhöz csatlakozásában,  és a kandallókból származó meleg levegő elosztásában használják.

Rendezés:

A rugalmas alumínium csöveket a kandallók külső levegőhöz csatlakozásában, szellőzőrendszerekben, légkondicionáló rendszerekben és a kandallókból származó meleg levegő elosztásában használják. Ezek a csövek bármilyen szögben alakíthatók a külső paraméterek megváltoztatása nélkül, és megtartják a tömítettséget. A jellegzetes felületi domborításnak köszönhetően a csövek tökéletesen továbbítják a lineáris nyúlásokat és csillapítják a keletkező rezgéseket. A csöveket könnyű összeszerelhetőség jellemzi, és nincs szükség speciális szerszámokra a vágáshoz vagy rögzítéshez. A vezetékeknek a lehető legrövidebbnek kell lenniük, és a lehető legkevesebb törést kell tartalmazniuk. Az aluflex cső a flexibilis légcsatornák közé tartozik. Rugalmas kialakítása révén gyors telepítést, illetve hihetetlen hajlíthatóságot tesz lehetővé. Ezáltal csökkenthető a szerelési idő és a munkaköltség, ami előnyös lehet a projekt hatékonysága szempontjából. 

A kínálatunkban 80 mm átmérőtől 200 mm átmérőig találhatnak meg terméket. A csövet a gyárban 1 méteresre összenyomják, szét kell húzni a megfelelő méretre, ami maximum 3 méter.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu