Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gázkandallók, kandallóbetétek

A környezettudatos, energiahatékony fűtéssel egyre jobban előtérbe kerülnek a gázkandallók, ami verhetetlen technológiai előnyöket kínál.

Rendezés:

A környezettudatos, energiahatékony, mégis dizájnos fűtéssel egyre jobban előtérbe kerülnek a gázkandallók, ami verhetetlen technológiai előnyöket kínál. Ezek a berendezések mindent megadnak, amire az ember vágyik. Nagyon komfortosak, hiszen technológiájuk az egyik legintelligensebb, ezzel pedig igazán könnyed használatot tesznek lehetővé: hőteljesítményük szabályozása, a lángok nagysága akár egyetlen gombnyomással lehetséges, vagy akár Wi-Fi segítségével okos eszközökről is irányítható.

A gázkandallók további előnye, hogy nagyon alacsony a karbantartási, fenntartási költsége. Ezenkívül rendkívül tiszta, hiszen a gáz tökéletes égése során nincsen káros égéstermék, korom vagy hamu, valamint elenyésző a károsanyag kibocsátás, ezáltal környezetvédelmi szempontból az egyik legtisztább energiahordozók egyike.

Az áruházunkban forgalmazott LEO gázkandallók jellemzője a modernitás, az innováció, a technológiai áttörés. A LEO gázkandallók modern, széles üvegezéssel rendelkeznek, amik gyönyörű rálátást nyújtanak a tűzre. A gázkandallók lángjának intenzitása, illetve magassága tetszés szerint állítható egy távirányító segítségével. A LEO gázkandallók innovatív megoldást nyújtanak az otthonod felfűtésére. Kiváló minőségű anyagból készülnek, és rendkívüli kényelmet nyújtanak használójának. A gázkandallók speciálisan kialakított égőfejjel vannak felszerelve, amely az igazi kandallók hangulatát idézik.

 

 

Tanácsok gázkandallókhoz

Fel akarja javítani fatüzelésű kandallóját, de nem akarja a ház egy részének felújításával járó stresszt? Ebben az esetben egy gázkandallóbetét lehet a legjobb választás! Ezeket a készülékeket úgy tervezték, hogy egy meglévő kandallóba építsék be, és mindkét világból a legjobbat kínálják.

A gázkandallóbet egy olyan egység, amely egy meglévő kandallóba illeszthető. A gázkandallóbetétek megfizethetőek és fájdalommentes választást jelentenek, viszonylag gyors építési idovel, összehasonlítva a kandalló és a kémény teljes átalakítát a fatüzelésű kandallók esetében. Ezenkívül a gázkandallóbetétek földgázt vagy folyékony propánt is égethetnek, ami azt jelenti, hogy az ilyen típusú készülékek előnyeit minden háztartás élvezheti. 

A gázkandalló füstelvezetése koncentrikus, cső a csőben konstrukciójú. Az egyik csövön érkezik az égési levegő, a másikon távozik a füstgáz. Ezzel a megoldással a kandalló működése teljesen biztonságos, a szénmonoxid mérgezés esélye 0%. Amennyiben van vezetékes gáz arra engedélyeztetés és tervezés után csatlakoztatható a készülék, ezek után pedig át kell vetetni a gázszolgáltatóval. A terven szerepelni kell a konkrétan adott kandalló tűztér típusnak, tehát nem elég előre egy „általános” tervet készíttetni. 

Webáruházunkban további kiegészítőket is megtalál, többek között beépíthető gázégőket, dekoratív kerámia szirmokat, wifi box modult. Ha úgy döntene, hogy gázkandallót szeretne, nincs más dolga, mint kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb terméket. Ha segítségre lenne szüksége, nyugodtan keressen fel minket.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu