Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beépíthető kandallók, kandallóbetétek

Masszív öntvény kandallóbetétjeink kifejezetten a minőséget képviselik. Az Invicta és a Kratki márka önmagáért beszél, ha fatüzeléses fűtésről van szó. A gyártó minden termékére garanciát vállal. Webáruházunk akár a kiválasztott kandalló beépítését is vállalja. Egyedi árajánlatot ide kattintva tud kérni tőlünk!

Rendezés:

Öntvény kandallóbetétjeink a minőséget képviselik. Az Invicta és a Kratki márka önmagáért beszél, ha fatüzeléses fűtésről van szó. Ön a legjobb helyen jár, ha egy olyan modern, időtálló, öntvényből készült beépíthető kandalló az álma, ami mellett igazán meghitten érezheti magát az otthonában. A Fűtésguru webáruház termékeiben biztosan örömét fogja lelni. A kínálatunkban található kandallóbetétek mindegyike prémium színvonalat képvisel, az Invicta és a Kratki márka önmagáért beszél, ha fatüzeléses fűtésről van szó. Bármelyiket választja, döntésével hosszútávon megalapozza pozitív hangulatát. Lengyel, Francia fatüzelésű kandallóink tökéletesek fő fűtésnek, de igény szerint kiegészítő fűtésnek is teljes mértékben hatásosak tudnak lenni. 

A kandallótűztereinket több kategóriába lehet sorolni. Kínálatunkban megtalálhatóak többek között a síküveges kandallóbetétek, oldalüveges tűzterek, panoráma beépíthető kandallók, és a szemközti tűzterek is, így több száz termék közül tud választani. Tulajdonságaikat tekintve zárt égésterű és külső levegőre köthető fajtákat különböztethetünk meg. Termékeink 6kW és 21kW közötti teljesítménnyel rendelkeznek, füstcsőcsonk átmérőjük pedig 150 mm és 230 mm közötti méretben találhatóak meg áruházunkban.

 

 

Miért szükséges a külső levegő bevezetés?

Amennyiben szeretné a legnagyobb biztonságot otthonában, válasszon külső levegő bevezetési lehetőséggel rendelkező tűztereink közül. A kandallókban lezajló égési folyamathoz levegőpótlásra van szükség. Ha nincs külső levegő bevezetés, akkor a berendezés a lakás légteréből szívja el a levegőt, vákuum keletkezik és a kandalló befüstöl, illetve a kandallóban elalszik a tűz. A mai korszerű épületek adottságait figyelembe véve (jól szigetelt falak, nyílászárók) az egyetlen biztonságos és hatékony megoldás a külső levegő bevezetéses tűzterek alkalmazása. A külső levegő bevezetés zárt illetve részlegesen zárt tűzterek esetén alakítható ki.

A tűzterek esetében kétféle hőleadásról beszélhetünk. Az első az úgynevezett sugárzó hő, amely a kandallóbetét üveges felületein keresztül jelentkezik, míg a másik a konvekciós fűtés, ahol a hőleadó felület, maga a kandallótest. Ha beépített kandallónál szeretné kialakítani a légfűtést, akkor a burkolatot úgy kell megépíteni, hogy alul és felül is szellőző nyílásokat alakít ki azon. Az építmény alsó nyílásain a szobai, alsóbb rétegekben lévő „hideg” levegő beáramlik, átmelegedik a kandalló testén és a felső nyílásokon a már felfűtött levegő áramlik ki. Ezzel a megoldással a kandallóbetét hőmérséklete egyenletesebb, és ez jelentősen növeli annak élettartamát. További előnye a légfűtésnek, hogy ezen az elven akár több távoli helység fűtését is megoldhatja, még akkor is, ha a kandallóbetétnek nincs konvekciós burkolata. A konvekciós térhez csatlakoztatott légcsatornákkal közeli helységek fő fűtését is el tudja látni. Távolabbi helységek esetén a hatékonyságot beépített speciálisan erre a célra fejlesztett ventilátor alkalmazásával növelheti.

 

 

Építess csodát a nappalidba

A hangulat szerelmeseinek a beépíthető kandallók tökéletes élményt és hőmérsékletet tudnak nyújtani. A kandalló mindig látványos eleme a lakásbelsőnek. Ma a díszítés mellett jelentős szerepet tölt be, mint környezetbarát és hatékony fűtési módszer. A kandalló a nap bármely szakaszában begyújtható, a meleget szinte azonnal leadja környezetének. Hatékony fűtésével és dekoratív látványával ma is otthonunk meghatározó berendezési tárgya lehet.

A fatüzelésű kandalló otthonunk központi eleme. Nem csupán esztétikai szempontból érdemel figyelmet, hanem funkcióját tekintve is páratlan tulajdonságokkal rendelkezik. A korszerű kivitelezés modern megjelenéssel párosul, így bármilyen stílusú környezethez illeszkedik. A szabadon álló kályhákkal ellentétben ezt a kandalló fajtát körbe kell építeni, praktikus légjáratokat alakíthat ki hozzá, hogy begyújtás után, akár az egész házat/nyaralót fűthesse vele. A fatüzelésű kandalló esetében természetesen a legfontosabb a szakszerű beépítés, de a megfelelő kéményrendszer kiépítése is kiemelt jelentőséggel bír. Önnek nincs más dolga, mint végig nézni beépíthető kandalló kínálatunkat, és kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet. Ne felejtse el: A Fűtésguru webáruháznál csak a képzelet szab határt.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu