Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Motoros kéményhuzat fokozók

A motoros kéményhuzat fokozó növeli és stabilizálja a huzatot a kéményben, és ezáltal optimális égést biztosít a kandallóban, kályhában.

Rendezés:

A kéményhuzat fokozó növeli és stabilizálja a huzatot a kéményben, és ezáltal optimális égést biztosít a kandallóban, kályhában. A kedvezőtlen időjárási viszonyok, az épület kedvezőtlen elhelyezkedése vagy egyéb súlyosbító szerkezeti körülmények negatívan befolyásolhatják a kémény huzatát. A kiváló minőségű rozsdamentes acélnak és a beszívott hideg levegőnek köszönhetően a kéményventilátor állandóan hűtött. Ezáltal termikusan rendkívül ellenálló, rendkívül időjárásálló és tartós.

A ventilátorhoz egy szabályzót is vásárolhatunk. Ez lehetővé teszi a negatív nyomás egyszerű szabályozását különböző teljesítményszintben. A szabályozót egy tápkábellel csatlakoztatják a füstgázventilátorhoz, majd a lehető legközelebb helyezik a kandallóhoz. Ezeket különböző típusokban kínáljuk. A változatok menü segítségével könnyedén eldöntheti, hogy a 12 lépcsős vezérlőre felületre szerelt vagy süllyesztett változatban van-e szüksége. A süllyesztett változat rozsdamentes acél előlappal is kapható. Egyszerűen válassza ki, melyik modell tetszik a legjobban.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu