Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Falra szerelhető biokandallók

Falra szerelhető bioetanol kandallóink kifejezetten a minőséget képviselik. Ezek a füstmentes termékek az igazi kandallók hangulatát idézik meg otthonába.

Rendezés:

Falra szerelhető bioetanol kandallóink kifejezetten a minőséget képviselik. Ezek a füstmentes termékek az igazi kandallók hangulatát idézik. A tűz maga valódi, viszont elhelyezéséhez, beépítéséhez nincsen szükség kéményre, hiszen nem bocsájt ki káros anyagokat. Egyedülálló termékeink a füstmentes kandalló a tűz minden kellemes tulajdonságát átadja, a füst kivételével. Üzemeltetése egyszerű, kényelmes, tiszta, és nem igényel hosszas előkészületeket, mint hagyományos elődjei.

A falra szerelhető biokandalló egy zseniális, új megoldással lehetővé teszi, hogy ne legyen szükség kéményre, ha kandallót szeretnénk otthonunkba. A kandallóban egy speciális anyag ég, amit bioetanolnak nevezünk. Ez az anyag egyfajta alkohol, ami teljesen környezetbarát, és aminek használata kémény nélkül is teljesen biztonságos. A tűztér tisztítására szinte egyáltalán nincs szükség, mert az alkohol mindenféle égéstermék nélkül ég, nem marad utána se hamu, se kosz, se korom. A biokandallók tűztere acéllemezből készül, az alkoholtartályok minőségien pedig rozsdamentes acélból. A valódi tűz látványának és melegségének köszönhetően a biokandalló garantáltan a helyiség központi látvány- és élmény eleme lesz. 

 

 

A bioetanol kandalló környezetbarát

A falra szerelhető biokandallók használata sem az egészségre, sem a környezetre nem károsak, a bioalkohol, más néven bioetanol égésekor minimális vízpára és szén-dioxid keletkezik. A biokandallók elhelyezhetőek bármilyen helyiségben, lakásban, házban, irodában, de akár szabadtéren is használhatók. Felszerelésük, elhelyezésük egyszerű, beüzemelésük nem igényel szakembert és költséges építési munkálatokat. A biokandallók nem összetévesztendőek sem látványban, sem hangulatban az elektromos kandallókkal, melyeknél a láng nem igazi, csak imitáció. A biokandalló üzemeltetéséhez nincs szükség villamos vagy gázenergiára, és nincs szükség kémény kiépítésére, mivel a bioetanol égése során nem keletkezik füst, vagy egyéb káros anyag. A biokandalló használata során keletkező hő 100%-a helyiségben marad. Reméljük kedvet kapott termékeinkhez, és Ön is szeretné átélni ezt a kivételes látványt, akár különböző illatokkal is társítva.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu