Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Prémium Ebios Biokandallók

Az Ebios bioetanol kandalló modern megjelenést sugároz. Az elegáns, letisztult, de mégis egyszerű vonalaival veszi le Önt a lábáról.

Az Ebios bioetanol kandalló modern megjelenést sugároz. Az elegáns, letisztult, de mégis egyszerű vonalaival veszi le Önt a lábáról. 

Az Ebios biokandalló pillanatok alatt készen áll a használatra. Nincs szükség összeszerelésre, mindössze meg kell ismerkednie a kandalló működésével, amely nem igényel sok erőfeszítést, hiszen a biokandallók használata nagyon egyszerű.

TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a biokandalló biztonsági tartály kupakja megakadályozza a bioetanol szivárgását, függetlenül attól, hogy a tartály milyen helyzetben van. Minden tartály nyomáspróbával tesztelnek a gyártás során, és egy nyomáscsökkentő szelep további biztonságot nyújt. A szintjelzőnek köszönhetően mindig megnézheti a tartályban rendelkezésre álló üzemanyag mennyiségét.

Ezek a biokandallók abszolút figyelemfelkeltőek. Kerekek, oválisak vagy téglalap alakúak, megjelenésük egyedi, így könnyen otthona fénypontjává válik. A beépített kandallók beépíthetőek téglafalakba vagy gipszkartonba is. A beépítési változatok különböző építési módszerekkel rendelkeznek, és az alkalmazási területtől függően keretekkel, panelekkel és hátfalakkal vannak ellátva, csodálatos összképet alkotva. A falra szerelt kandallói igazi műalkotásnak tűnnek.

A gyönyörű kandallók több színben választhatóak, ami még elegánsabbá teszi a kandalló megjelenését. Letisztult formáival és színeivel bármilyen dizájnhoz kiválóan passzol. Ez a csodálatos optikai játék elvarázsolni Önt és vendégeit.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu