Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Öntvény kályhák

Masszív öntvény kályháink kifejezetten a minőséget képviselik. Az Invicta és a Kratki márka önmagáért beszél, ha fatüzeléses fűtésről van szó. A gyártó minden termékére garanciát vállal. Webáruházunk akár a kiválasztott kályha bekötését is vállalja. Egyedi árajánlatot ide kattintva tud kérni tőlünk!

Rendezés:

Masszív öntvény kályháink a minőséget képviselik. Az Invicta és a Kratki márka önmagáért beszél, ha fatüzeléses fűtésről van szó. Ön a legjobb helyen jár, ha egy olyan modern, időtálló, öntvényből készült kályha az álma, ami mellett igazán meghitten érezheti magát az otthonában. A Fűtésguru webáruház termékeiben biztosan örömét fogja lelni. A kínálatunkban található szabadonálló kályhák mindegyike prémium színvonalat képvisel, az Invicta és a Kratki márka önmagáért beszél, ha fatüzeléses fűtésről van szó. Bármelyiket választja, döntésével hosszútávon megalapozza pozitív hangulatát. Lengyel, Francia fatüzelésű kályháink tökéletesek fő fűtésnek, de igény szerint kiegészítő fűtésnek is teljes mértékben hatásosak tudnak lenni. 

Webáruházunkban több száz termék közül tud választani. Tulajdonságaikat tekintve belső levegős és külső levegőre köthető fajtákat különböztethetünk meg. Termékeink 6kW és 14kW közötti teljesítménnyel rendelkeznek, füstcsőcsonk átmérőjük pedig 130 mm és 180 mm közötti méretben találhatóak meg áruházunkban.

 

 

Válassz csodát a nappalidba

A hangulat szerelmeseinek az öntvény kályhák tökéletes élményt és hőmérsékletet tudnak nyújtani. A kandallókályha mindig látványos eleme a lakásbelsőnek. Ma a díszítés mellett jelentős szerepet tölt be, mint környezetbarát és hatékony fűtési módszer. A kályha a nap bármely szakaszában begyújtható, a meleget szinte azonnal leadja környezetének. Hatékony fűtésével és dekoratív látványával ma is otthonunk meghatározó berendezési tárgya lehet.

A szabadonálló kandallókályha otthonunk központi eleme. Nem csupán esztétikai szempontból érdemel figyelmet, hanem funkcióját tekintve is páratlan tulajdonságokkal rendelkezik. A korszerű kivitelezés modern megjelenéssel párosul, így bármilyen stílusú környezethez illeszkedik. A fatüzelésű kályha esetében természetesen a legfontosabb a szakszerű bekötés, de a megfelelő kéményrendszer kiépítése is kiemelt jelentőséggel bír. Önnek nincs más dolga, mint végig nézni kínálatunkat, és kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet. Ne felejtse el: A Fűtésguru webáruháznál csak a képzelet szab határt.

 

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu