Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sarok biokandallók

Sarok bioetanol kandallóink kifejezetten a minőséget képviselik. Ezek a füstmentes termékek az igazi kandallók hangulatát idézik meg otthonába.

Rendezés:

Sarok bioetanol kandallóink kifejezetten a minőséget képviselik. Ezek a füstmentes termékek az igazi kandallók hangulatát idézik. A tűz maga valódi, viszont elhelyezéséhez, beépítéséhez nincsen szükség kéményre, hiszen nem bocsájt ki káros anyagokat. Egyedülálló termékeink a füstmentes kandalló a tűz minden kellemes tulajdonságát átadja, a füst kivételével. Üzemeltetése egyszerű, kényelmes, tiszta, és nem igényel hosszas előkészületeket, mint hagyományos elődjei.

sarok biokandalló egy zseniális, új megoldással lehetővé teszi, hogy ne legyen szükség kéményre, ha kandallót szeretnénk otthonunkba. A kandallóban egy speciális anyag ég, amit bioetanolnak nevezünk. Ez az anyag egyfajta alkohol, ami teljesen környezetbarát, és aminek használata kémény nélkül is teljesen biztonságos. A tűztér tisztítására szinte egyáltalán nincs szükség, mert az alkohol mindenféle égéstermék nélkül ég, nem marad utána se hamu, se kosz, se korom. A biokandallók tűztere acéllemezből készül, az alkoholtartályok minőségien pedig rozsdamentes acélból. A valódi tűz látványának és melegségének köszönhetően a biokandalló garantáltan a helyiség központi látvány- és élmény eleme lesz. 

 

 

A bioetanol kandalló környezetbarát

sarok biokandallók használata sem az egészségre, sem a környezetre nem károsak, a bioalkohol, más néven bioetanol égésekor minimális vízpára és szén-dioxid keletkezik. A biokandallók elhelyezhetőek bármilyen helyiségben, lakásban, házban, irodában, de akár szabadtéren is használhatók. Felszerelésük, elhelyezésük egyszerű, beüzemelésük nem igényel szakembert és költséges építési munkálatokat. A biokandallók nem összetévesztendőek sem látványban, sem hangulatban az elektromos kandallókkal, melyeknél a láng nem igazi, csak imitáció. A biokandalló üzemeltetéséhez nincs szükség villamos vagy gázenergiára, és nincs szükség kémény kiépítésére, mivel a bioetanol égése során nem keletkezik füst, vagy egyéb káros anyag. A biokandalló használata során keletkező hő 100%-a helyiségben marad. Reméljük kedvet kapott termékeinkhez, és Ön is szeretné átélni ezt a kivételes látványt, akár különböző illatokkal is társítva.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu