Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Biokandallók, bioetanol kandallók

Bioetanol kandallóink kifejezetten a minőséget képviselik. Ezek a füstmentes termékek az igazi kandallók hangulatát idézik meg otthonába.

Rendezés:

Bioetanol kandallóink kifejezetten a minőséget képviselik. Ezek a füstmentes termékek az igazi kandallók hangulatát idézik meg. A tűz maga valódi, viszont elhelyezéséhez, beépítéséhez nincsen szükség kéményre, hiszen nem bocsájt ki káros anyagokat. Egyedülálló termékeink a füstmentes kandalló a tűz minden kellemes tulajdonságát átadja, a füst kivételével. Üzemeltetése egyszerű, kényelmes, tiszta, és nem igényel hosszas előkészületeket mint hagyományos elődjei.

A biokandalló egy zseniális, új megoldással lehetővé teszi, hogy ne legyen szükség kéményre, ha kandallót szeretnénk otthonunkba. A kandallóban egy speciális anyag ég, amit bioetanolnak nevezünk. Ez az anyag egyfajta alkohol, ami teljesen környezetbarát, és aminek használata kémény nélkül is teljesen biztonságos. A tűztér tisztítására szinte egyáltalán nincs szükség, mert az alkohol mindenféle égéstermék nélkül ég, nem marad utána se hamu, se kosz, se korom. A biokandallók tűztere acéllemezből készül, az alkoholtartályok minőségien pedig rozsdamentes acélból. A valódi tűz látványának és melegségének köszönhetően a biokandalló garantáltan a helyiség központi látvány- és élmény eleme lesz. 

 

 

A bioetanol kandalló környezetbarát

A biokandallók használata sem az egészségre, sem a környezetre nem károsak, a bioalkohol, más néven bioetanol égésekor minimális vízpára és szén-dioxid keletkezik. A biokandallók elhelyezhetőek bármilyen helyiségben, lakásban, házban, irodában, de akár szabadtéren is használhatók. Felszerelésük, elhelyezésük egyszerű, beüzemelésük nem igényel szakembert és költséges építési munkálatokat. A biokandallók nem összetévesztendőek sem látványban, sem hangulatban az elektromos kandallókkal, melyeknél a láng nem igazi, csak imitáció. A biokandalló üzemeltetéséhez nincs szükség villamos vagy gázenergiára, és nincs szükség kémény kiépítésére, mivel a bioetanol égése során nem keletkezik füst, vagy egyéb káros anyag. A biokandalló használata során keletkező hő 100%-a helyiségben marad.

 

 

Milyen típusú biokandallókat forgalmazunk?

Webáruházunkban közel száz terméket forgalmazunk, amik négy kategóriába sorolhatóak. Meleg szívvel ajánljuk szabadon álló biokandallóinkat, amik ránézésre tényleg egy valódi kandalló hangulatát idézik. Kínálatunkban szerepelnek többek között falra szerelhető típusok is, amik fenséges dizájnt tudnak varázsolni nappalinkba. Kivételes látványra is fel vagyunk készülve, hiszen Ebios kandallóink prémium minőséget képviselnek. Sarok biokandallóink is igazán egyedi külsővel rendelkeznek, de ha valaki kifejezetten "csak" egy bútort szeretne feldobni az ő megoldása az asztali bioetanol kandalló lesz. Természetesen az összes forgalmazott típusunkhoz megtalálható nálunk a keresett kiegészítő. Legyen az beépíthető tartály, tölcsér, gyújtó pálca, különböző dekoráció, izzószál, vagy maga a bioetanol alkohol. Reméljük kedvet kapott termékeinkhez, és Ön is szeretné átélni ezt a kivételes látványt, akár különböző illatokkal is társítva.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu