Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szervízajtó kandallókhoz

Az ellenőrző ajtó könnyű hozzáférést biztosít a kandalló belsejéhez, de nem befolyásolja a kandalló beépítésének esztétikáját, biztosítva a szigetelést.

Rendezés:

Az ellenőrző ajtó könnyű hozzáférést biztosít a kandalló belsejéhez, de nem befolyásolja a kandalló beépítésének esztétikáját, biztosítva a szigetelést. A legtöbb felépítménynél a belső részekhez való hozzáférés nagyon fontos kérdés, lehetővé teszi a füstcső könyökök tisztíthatóságát és karbantartását a burkolat szétszerelése nélkül. Különösen fontos lehet a vízteres kandallók esetében, ahol a gépészeti szerelvények vagy a vezérlőelektronika rendszeres ellenőrzéseket igényel.

A készletben speciális rögzítő karmok vannak, amelyek lehetővé teszik a 30, 40 vagy 50 mm vastag burkolat falaihoz illesztését. Az ajtót 3 cm vastag vermikulit anyag tölti ki, amely biztosítja a jó szigetelést, míg a felülete könnyen festhető, így gyakorlatilag láthatatlanná teszi az ajtót. A másik előny az, hogy a nyitható fogantyúk nincsenek, a "click" rendszer segítségével történik a nyitás - az ajtó felületén lévő nyomás a zárszerkezet feloldását és az "ajtó" kiugrását okozza.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu