Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kültéri kandalló szellőzőrácsok

A kültéri szellőzők a kandallók építésének alapvető elemei, amelyek biztosítják a szabad légáramlást a burkolatban. Az alsó nyíláson áramlik be a szoba levegője a felépítménybe, a felső részen pedig a már felmelegített levegő áramlik vissza a helyiségbe.

Rendezés:

A kültéri szellőzők a kandallók építésének alapvető elemei, amelyek biztosítják a szabad légáramlást a burkolatban. Az alsó nyíláson áramlik be a szoba levegője a felépítménybe, a felső részen pedig a már felmelegített levegő áramlik vissza a helyiségbe. A kandalló építése során gondoskodni kell a megfelelő szellőzésről, a szabad légáramlás érdekében. A kültéri kandalló szellőzőrács többféle kivitelben szerezhető be, a kandalló stílusának megfelelően. Minden esetben fontos a fémből készült változatok használata, mert ezek kitűnően bírják a magas hőmérsékletet. A szellőzőrács a levegő biztonságos áramlását hivatott biztosítani a tűztér és otthona légtere között. A megjelenés fontosságáról sok szót ejtünk, hiszen a kandalló mára egy olyan "luxuscikk", amely sokak számára elérhető. A kandallók megjelenése és kivitelezése emeli otthona minőségét, egy egészen más státuszt kölcsönöz egy háznak/nyaralónak. Éppen ezért fektetünk nagy hangsúlyt a legmagasabb minőség biztosítására, hiszen a siker a részletekben rejlik.

 

 

A szellőzőrács méretének fontossága

A kültéri szellőzőrácsok szellőzési keresztmetszete minden termék adatlapján megtalálható. Minden esetben a kandallóbetét gyártó által javasolt keresztmetszetű rácsot, rácsokat válasszon, ellenkező esetben a kandalló építmény és a kandallóbetét is károsodhat. A megfelelő méretű változat kiválasztásával érhető el a kandalló maximális hatékonysága. Hogyha elegendő levegő áramlik az égésteret körülvevő légtérbe a hőleadás optimális lesz. Ennek köszönhetően, egy tágasabb helyiség is kevesebb idő alatt fog felfűteni. A fűtés ezáltal gazdaságosabb lesz, hiszen nem pazaroljuk feleslegesen a fűtőanyagot, ami a környezet megóvását illetően szintén lényeges szempont. Ebből következik, hogy ezek a tartozékok az optimális energiahatékonyság megteremtésében jelentős funkciót töltenek be. A megfelelő elhelyezés remek összképet eredményez. A kandalló szellőzőrács a vízteres kandalló rendszerhez is szükséges, amely a beszerelés után sokkal jobban teljesít majd.

 

 

Milyen szellőzőrácsokat forgalmazunk?

Természetesen hatalmas választékkal rendelkezünk ebben a kategóriában is. Amennyiben a megfelelő kialakítású szellőzőrácsot keresi, nálunk számtalan esztétikus darabot megtalál. Ha tervben van egy beépíthető, vagy vízteres kandalló vásárlása, látogassa meg a kategóriánkat. Ha tudja már, hogy milyen stílusú kandallórácsra van szüksége a szűrőnknek köszönhetően több információt is könnyen leszűkíthet. A kültéri szellőzőrácsok mérete teljesen szerteágazó, találhat nálunk kerek, négyzet vagy akár téglalap alakút is, különböző átmérőben, magasságban, szélességben. Szín ügyileg is hosszú a listánk, nagyon sok ízlésnek eleget tudunk tenni. Sorolhatnánk a végtelenségig, de inkább nézze meg saját szemével a kivételes felhozatalunkat.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu