Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Schmid Ekko U 100(45)51 h sötét belsővel

Füstcső méret:
250 mm
3.828.700 Ft (3.014.724 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Schmid
Cikkszám: 64/2561-3035
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. augusztus 09.
Nem értékelt

Leírás

A Schmid Ekko U 100 h kandallóbetét - extra méretű háromoldalas kivitel

Szeretné intenzíven megtapasztalni a tüzet és teljes mértékben élvezni? Akkor a Schmid Ekko U 100(45)51 h kandallóbetét pont Önnek való, mert három oldalán széles panoráma kilátóüveggel rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a lángok játékát különböző perspektívákból szemlélje. Ráadásul a fény és a hő nagyobb felületen hatolhat be a helyiségbe, és pillanatok alatt a pihenés személyes oázisává varázsolhatja azt. A Schmid Ekko U 100 kandallóbetét kialakításának köszönhetően egy széles térelválasztó végeként is alkalmas, így egyszerre két helyiséget is fűthet.

A tűz az ellentétekben él, ezért a kandallóbetét lángjátéka is kontrasztosan van megrendezve. Erről gondoskodik a négy oldalról fekete kerettel nyomott látványüveg. Így a tűz intenzíven kiemelkedik egy kiegészítő kontraszt által, és vizuálisan a középpontba kerül. Így a  kandallóbetét gyorsan szemet gyönyörködtetővé válik bármely lakótérben.

A Schmid Ekko U 100 h kandallóbetét háromoldalas üvegével meghitt hangulatot varázsol otthonába. A 15 kW névleges hőteljesítmény és a több mint 80%-os hatásfok biztosítja a szükséges hőteljesítményt, hogy még a nagyon nagy helyiségeket is gyorsan és hatékonyan fűtse. A 2x125 mm átmérőjű égéslevegő-csatlakozás opcionálisan friss levegővel történő égetést is támogat.

A Schmid Ekko U 100 h kandallóbetéttel tökéletes rálátása van a lángokra. A 100 cm-es elülső szélesség jól helyezi a tüzet a színpadra, a háromoldalas kandalló fénye pedig az egész helyiséget meghitt hangulattal tölti be. Az állítható ablaküveg-öblítő rendszer korom- és szennyeződésmentesen tartja az üveget.

 Modern megjelenés a Kristall üvegnek köszönhetően

A Schmid Ekko U 100 h kandallóbetét előlapja alapfelszereltségként "kristall" hatású, ami modern megjelenést kölcsönöz a kandallónak. A négyoldalas üvegkerámia keret nélküli kialakítású és keskeny fekete fogantyúval rendelkezik. Ez minimalista és elegáns megjelenést kölcsönöz neki. 

Nagy névleges hőteljesítmény

A Schmid Ekko U 100 h kandallóbetét 15 kW névleges hőteljesítményével különösen nagy teljesítményű, és még a nagyon nagy helyiségeket is gyorsan és megbízhatóan fűti. Az energiát a rönkökből nyeri, és 60 %-ban a nagyméretű üvegen keresztül adja le. A maradék hő konvekció útján jut a helyiségbe.

 Elegáns, felcsúsztatható ajtó

A beszerelés után csak a háromoldalas üveg marad látható, amely elegánsan felfelé nyitható. A sima futású mechanizmusnak köszönhetően a tolóajtó különösebb erőfeszítés nélkül mozgatható. Az oldallapok a jobb tisztítás érdekében elforgathatók.

A Schmid Ekko U 100 h kandallóbetétet közvetlenül a falba illesztik, így a beépítési helyiség szerves részét képezi. A beépítés után már csak az 510/570 x 1000 x 450 mm (H x Sz x D) méretű ajtó marad, amely 51 vagy 57 cm-es magassággal is rendelhető.

A Schmid Ekko U 100(45)51 h kandallóbetét a külső tüzelőlevegő-csatlakozáson keresztül a helyiség levegőjétől (RLU) függetlenül is működtethető, így az égéstérbe a házon kívülről friss levegő kerül. Így a lakótérben megmarad az értékes oxigén, ezért a fűtés során eltekinthet az egyébként kötelező rendszeres szellőztetéstől. A Schmid Ekko U 100(45)51 h kandallóbetétnél a külső égéslevegő-csatlakozás tehát nemcsak a kellemes helyiségklímát biztosítja, hanem egyúttal megakadályozza a passzív hőveszteségek kialakulását is, ahogyan az a helyiséglevegő-függő üzemmód (RLA) esetén a lakóterek oxigénveszteségével járhat.

Paraméterek

Anyag: Lemez
Üvegtípus: Panoráma
Típus: Zárt égésterű
Anyag Lemez
Kandalló típus Háromoldalas
Égési levegő Zárt égésterű
Ajtó szerkezet Liftes
Mélység Normál
Névleges teljesítmény 15
Üvegtípus Dekor
Súly (kg) 370
Teljes teljesítmény (kW) 15
Méretek H x Sz x D (cm) 138 x 108 x 57
Szobafűtési kapacitás (m³) 375
Füstcsőcsatlakozás (mm) 250
Füstcsőcsatlakozás Hátul / felül
Kilátóablak (cm) 57 x 103 x 46
Hatékonyság (%) 80
Kipufogógáz-hőmérséklet (°C) 221
Rönk hossza (cm) 33
Füstgáz tömegáram (g/s) 17,2
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Tüzelőtér H x Sz x D (cm) 57 x 95 x 40
Hamutároló Igen
Szerkezeti típus 1 Opcionális
BimSchV 1. szakasz Igen
Szélvédő öblítés Igen
BImSchV 2. fokozat Igen
Tűzifa, fa brikett Igen
DIN EN szám 13229
CE-jelölés Igen
Külső levegőcsatlakozás (mm) 2x125
Elsődleges, másodlagos levegő Igen
LRV Svájc Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu