Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LA NORDICA INSERTO 70 PRS WIDE KAZETTA

Füstcső méret:
160 mm
Hőtárolós belső anyag:
Öntvény
1.020.300 Ft (803.386 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: La Nordica
Cikkszám: 6016708
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. május 15.
Nem értékelt

Leírás

Fatüzelésű kazetta, panoráma üveggel

• Kihúzható hamutartó fiók • A kandalló belső burkolata Nordiker • Ajtaja és rács öntöttvasból • Állítható elsődleges és másodlagos levegő a jobb égésszabályozás érdekében • Ventilátormotorok nélkül • Utóégető rendszer (alacsony károsanyag-kibocsátás) • Külső légbeszívás •  PRS rendszer • Kerámia üveg • Megfordítható ajtó

A La Nordica Inserto 70 PRS Wide kandallókazetta nem csak vizuálisan kiemelkedő. A modern test rengeteg technológiát rejt, és 8,1 kW névleges hőteljesítménnyel akár 232 m³ helyiségtérfogatot is felfűt. A magas hőmérsékletnek, valamint az utóégető rendszernek köszönhetően erős, 86,1 %-os hatásfokot ér el, és teljesíti a BImSchV és a B-VG 15a. cikkelyének irányelveit.

A kiváló minőségű üvegkerámiának és a lesüllyesztett tűztérnek köszönhetően jól láthatja a lángokat, amelyek hangulatos légkört varázsolnak minden helyiségbe.

Power Radiant System

A La Nordica Inserto 70 PRS Wide kandalló a Power Radiant System (PRS) rendszerrel van felszerelve. Ez egy rendkívül hatékony hőcserélő. Amikor a hideg levegő a forró öntöttvas felülettel érintkezik, felmelegszik és felemelkedik. Konvekciós hő keletkezik. Mivel ez a folyamat a fűtés során állandó, áramlás jön létre, és a felmelegedett levegő egyenletesen és gyorsan eloszlik a helyiségben.

Nagy hatékonyság

A kandallókazetta hatásfoka nagyon magas, 86,1 %. Ez azt jelenti, hogy óránként csak kb. 2,4 kg fahasábra van szükség. A magas hatásfok elsősorban a kiváló minőségű anyagoknak, például az öntöttvasnak és a kerámiaüvegnek köszönhető, mivel ezek különösen magas hőmérsékletet tesznek lehetővé. Emellett az utólagos égési rendszer előzetesen telített harmadlagos levegője csökkenti a károsanyag-kibocsátást.

Nordiker kandalló

A kazetta égésterét Nordiker® anyaggal bélelték ki. Ezt a tartós anyagot kifejezetten a La Nordica fejlesztette ki, és nagy hőállóságának köszönhetően hozzájárul a tiszta égéshez. Világos színe - amely gyakori megfelelő használat mellett is megmarad - szépen kiemeli a lángokat.

Könnyű tisztítás

A kandallókazetta tervezésekor a tisztításra is gondoltak. A kihúzható hamutartónak köszönhetően az égésmaradványok gyorsan és kényelmesen ártalmatlaníthatók. A  Clean Glass Control (CGC) tisztaüveg rendszerrel is fel van szerelve, amely megakadályozza a korom és a szennyeződések lerakódását.

Paraméterek

Anyag: Öntvény
Üvegtípus: Síküveges
Típus: Kazetták
Súly (kg) 158
Teljes teljesítmény (kW) 8.1
Méretek H x Sz x M (cm) 105 x 70 x 51
Szobafűtési kapacitás (m³) 232
Füstcsőcsatlakozás (mm) 160
Füstcsőcsatlakozás felül
Hatékonyság (%) 86,1
Füstgáz hőmérséklete (°C) 206
Rönk hossza (cm) 30
Fafogyasztás (kg/h) 2,4
Füstgáz tömegáram (g/s) 6.1
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Tűztér H x Sz x M (cm) 29,5 x 56 x 35
Hamutartó Igen
CO-kibocsátás (mg/m³) 1063,0
1. típus (önzáró ajtó) Igen
Tisztaüveg rendszer Igen
BimSchV 2. fokozat Igen
Rönkfa, fa brikett Igen
DIN EN szám 13229
Barnaszénbrikett Nem
Külső levegő csatlakozás (mm) 100
Elsődleges, másodlagos levegő Igen
Harmadlagos táplevegő Igen
Mozgatható rács Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu