Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Komplett kémény rendszerek, akár telepítéssel is

Ha "csak" megvásárolni szeretné kémény rendszereinket, kérjük vegye tárgytalannak a következő útmutatót és görgessen le a termékekhez!

KÉMÉNY TELEPÍTÉST AZ ALÁBBI VÁRMEGYÉKBEN VÁLLALUNK: Budapest, Pest, Heves, Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok!

Szeretné igénybe venni a szolgáltatásainkat?

Ha nem biztos a tervezett kémény paramétereiben, vagy árajánlatot szeretne kérni tőlünk, írjon a futesguru@gmail.com címre, vagy hívja a +36 70 614 8382 számot, és vegye fel a kapcsolatot szakemberünkkel!

Ha biztos a tervezett kémény paramétereiben, nincs más dolga, mint:

 1. Görgessen le, és válassza ki az Ön számára ideális méretű komplett szerelt kéményt!
 2. Jelölje be a terméken belül, hogy igénybe szeretné venni a szolgáltatásunkat!
 3. Válassza ki a lakhelyének megfelelő Vármegyét, ahol a telepítést szeretné elvégeztetni!
 4. Rendelje meg a terméket!

Amennyiben ezeket teljesítette, egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

MIÉRT ÉRI MEG MINKET VÁLASZTANI?

 • Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk a fenti vármegyékben!
 • Vásárlást követően díjmentes házhozszállítás, ha velünk telepítteti mi visszük a helyszínre költségmentesen!
 • Közel két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk.
 • Több, mint 1000 kémény sikeres telepítésén és hatósági engedélyezésén vagyunk túl!
Rendezés:

Díjmentes házhozszállítással és szakmai tanácsadással állunk rendelkezésére. Kémény rendszereink akár telepítéssel együtt is megrendelhetőek.

Webáruházunkban 56 különböző szerelt kéményt forgalmazunk 4 métertől akár 10,6 méterig választható magassággal. Átmérőjüket tekintve 150, 160, 180, és 200 mm méretben találhatnak nálunk az érdeklődők. Kéményspecialistánk gondosan válogatta össze az elemeket, idomokat, így egy tökéletes alap kéményt kaphat kezébe a vásárló. Természetesen az alap rendszerektől eltérő átmérővel és magassággal is tudunk kémény biztosítani. Ha ezzel kapcsolatban szeretne érdeklődni, vagy esetleg a vásárlás előtt bizonytalan, hogy melyik kémény átmérőre és/vagy magasságra van szüksége kérjük keressen fel minket, hogy segíthessünk Önnek.

Saválló acél, szigetelt kémény rendszereket forgalmazunk, amely alkalmas fa, faelgázosító, pelletta, olaj, szén, és gáztüzelésű (csak gravitációs) kazánok, kandallók és kályhák füstgázelvezetésére száraz üzemmódban.
A kémények éppúgy épületen belül, mint épületen kívül felállíthatók. Felépítésük gyors és egyszerű. Akár videós telepítési útmutatót is tudunk biztosítani a rendelése mellé,. Ha szeretné profira bízni a munkát, akkor vegye igénybe több megyében is elérhető szolgáltatásunkat, bízza ránk a telepítést. Árajánlatot ide kattintva tud kérni tőlünk. Közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, több, mint 1000 telepített kéményen és engedélyeztetésen vagyunk túl.

 

 

Miért éri meg saválló szerelt kéményt választani?

Nem mindig a legolcsóbb kémény a legjobb megoldás, a fatüzeléses fűtés sok veszélyt rejt magában, ezért érdemes szakmailag felkészült szakemberekre bízni a kéményünket. Legyen szó vásárlásról, vagy telepítésről, sose lehetünk elég óvatosak. A Fűtésguru webáruház kémény rendszerei hivatalos minősítéssel rendelkeznek.

A saválló, acél, szerelt kémények kiemelkedő előnye, hogy könnyűek, így nincs szükség beton talpazatra valamint szinte bárhova elhelyezhetők a lakóingatlanon belül. E tulajdonságainak és roppant kedvező árának köszönhetően napjainkban már egyre népszerűbb.

Amennyiben úgy döntenek, hogy a fűtést tüzelőberendezéssel szeretnék megoldani, viszont az ingatlan nem rendelkezik megfelelő kéménnyel, mindenképp a szerelt kémény jelenti a legjobb, legegyszerűbb és legkedvezőbb megoldást.

Ezek a saválló acél szerelt kémények kiváló tulajdonságokkal és hosszú élettartammal rendelkeznek. A kémény legbelső rétege egy saválló anyagból készült füstelvezető cső. Ennek az anyagnak köszönhetően képes ellenállni a savas-kénes maró páralecsapódásnak. A füstelvezető csövet körülvevő szigetelő rétegnek köszönhetően képes ellenállni akár a koromégés hatásainak is. A külső réteget szintén saválló anyag veszi körül. Stabilitását és merevségét ennek köszönheti, így nagy hőhatás esetén is képes megőrizni ezt a tulajdonságát. Olyan erős hőhatásoknak is ellen tud állni, mint a kéménytűz.

 

 

A szerelt kémény előnyei:

 • Jól tűri az időjárás viszontagságait. Megfelelő szerelés mellett egy életen át is szolgálhat bennünket.
 • Bármilyen tüzelőanyag esetében használhatjuk.
 • Az égéstermékek elvezetése garantáltan hatékony és biztonságos.
 • A legtöbb esetben méteres elemekből épül fel, így akár utólagosan is módosítható, illetve bármilyen méretben elkészíthető.
 • A megfelelő elemek használatával teljesen személyre szabható a szükségletek szerint (szerelt kémény belső, füstelvezető részének felépítése).
 • A lakásban könnyen elhelyezhető, a telepítése gyors és egyszerű.
 • Nem kell kátrány kirakódástól tartanunk.

Önnek nincs más dolga, mint felkeresni kéményspecialistánkat, elfogadni az általa készített árajánlatot, ő garantálja, hogy a helyszínen egy nap alatt telepíti kéményét. Így akár már aznap hátra dőlhet a fotelban és élvezheti a kandallókályha, vagy beépíthető kandalló melegét családja körében.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu