Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Schmid Ekko U 84(34)51 h

Füstcső méret:
200 mm
3.185.000 Ft (2.507.874 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Schmid
Cikkszám: 64/2860-3030
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. augusztus 09.
Nem értékelt

Leírás

Schmid Ekko U 84 h kandallóbetét - időtlen elegancia és nagy fűtési teljesítmény

A Schmid Ekko U 84 h kandallóbetét a neves németországi Schmid kandallógyártótól származik Alsó-Szászországból. A minőség, a modern és időtlen megjelenés, valamint a jó teljesítmény a vállalat alapelvei közé tartozik, amelyből Ön is profitálhat ezzel a kandallóbetéttel. Az Ekko U 84 h erőteljes, 10,5 kW névleges hőteljesítményével még a nagy, akár 260 m³-es lakótereket is könnyedén felfűti. A magas, legalább 78 %-os hatásfok biztosítja, hogy a tüzelőanyag energiáját a lehető legjobban ki lehessen használni. Ezekkel a műszaki adatokkal a kandallóbetét nemcsak rendkívül energiatakarékos, hanem alacsony károsanyag-kibocsátású és kíméletes a környezethez és az Ön pénztárcájához is. A kandallóbetét ára és megjelenése további eladási szempontok, hiszen a 3 oldalról felfelé tolható panorámaablaknak köszönhetően mindig tökéletes rálátása van a tűzre.

Tűzálló agyag belső bélés

Az égéstér gyárilag tűzálló agyaggal van kibélelve. Ez rendkívül hőálló és hosszú élettartamot biztosít a kandallónak. Emellett tárolja a hőt, és égés után lassan adja le azt. Válasszon a fehér vagy fekete színek közül, az Ön preferenciájától vagy tervezési koncepciójától függően.

Időtlen, elegáns és személyre szabható

A Schmid Ekko U 84 h kiemelkedő vizuális jellemzője a lángok 3 oldalról történő megtekintése, amelyet az égéstér tolóajtója biztosít. Ez azt a benyomást kelti, hogy a tűz teljesen nyitott a helyiségben. Az ajtó magassága 45, 51 vagy 57 cm-rel is kérhető. A tűz akadálytalan kilátását a beépített ablaküveg-öblítő rendszer is biztosítja, amely egy forró levegőből álló függönnyel védi az ablaküveget a koromrészecskéktől és a szennyeződésektől. Új kandallóbetétjét a fent említett égéstérburkolati és homlokzati finomítási lehetőségekkel még inkább egyénivé teheti. 

Külső levegő csatlakozás

A 125 mm átmérőjű, beépített külső levegőcsatlakozás biztosítja, hogy a ház egy másik helyiségéből vagy a házon kívülről további levegőhöz jusson. Az átmérő 150 mm-re is növelhető a még jobb huzat érdekében.

 Tűzálló agyag belső bélés

Az égéstér gyárilag tűzálló agyaggal van kibélelve. Ez rendkívül hőálló és hosszú élettartamot biztosít a kályha számára. Emellett tárolja a hőt, és égés után lassan adja le azt. Válasszon a fehér vagy fekete színek közül, az Ön preferenciájától vagy tervezési elképzelésétől függően.

Időtlen, elegáns és személyre szabható

A Schmid Ekko U 84 h optikailag kiemelkedő jellemzője a lángok három oldalról történő megtekintése, amelyet az égéstér tolóajtója tesz lehetővé. Ezáltal úgy tűnik, mintha a tűz teljesen nyitott lenne a szobában. A kilátóablak méretét Ön maga határozza meg, mivel az ajtó magassága 45, 51 vagy 57 cm-re állítható. Lehetőség van az ajtó önzáró funkcióval való felszerelésére is, hogy a kémény többszöri használatot is lehetővé tegye. A tiszta kilátást a tűzre a beépített ablaküveg-öblítő rendszer is garantálja, amely egy forró levegőfüggönnyel védi az ablaküveget a koromrészecskéktől és a szennyeződésektől. Az új kandallóbetétet a fent említett égéstér-burkolat és előlap-kivitelezési lehetőségekkel is személyre szabhatja.

Paraméterek

Üvegtípus: Panoráma
Típus: Külső levegőre köthető
Súly (kg) 280-320
Teljes teljesítmény (kW) 10.5
Méretek H x Sz x M (cm) 128-140 / 88 / 55
Szobafűtési kapacitás (m³) 260
Füstcsőcsatlakozás (mm) 200
Füstcsőcsatlakozás felül / hátul
Üveg mérete(cm) 51/57 x 83 x 34
Hatékonyság (%) 78
Füstgáz hőmérséklete (°C) 259
Rönk hossza (cm) 65
Fafogyasztás (kg/h) 3.8
Füstgáz tömegáram (g/s) 14.9
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Hamutároló Igen
BimSchV szint 1 Igen
Tárcsás tisztítás Igen
BImSchV 2. szint Igen
Tűzifa, fa brikett Igen
DIN EN szám 13229
CE-jelölés Igen
Külső levegőcsatlakozás (mm) 125
Elsődleges, másodlagos levegő Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu