Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Schmid Ekko U 45(34)51 h

Füstcső méret:
180 mm
1.879.600 Ft (1.480.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Schmid
Cikkszám: 68/2160-3030
Elérhetőség: 1 db raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. július 31.
Nem értékelt

Leírás

Schmid Ekko U45 - hatékony kandallóbetét

A Schmid Ekko U45 egy modern kandallóbetét. Az elegáns, antracit színű acélfront 3 oldalú üvegezéssel szilárd alapot nyújt az Ön tervezési elképzeléseihez. Ráadásul 4 kW-os teljesítményével és 78%-os hatásfokával tökéletesen alkalmas kisebb, legfeljebb 100 m³-es helyiségekbe. 

Felemelhető ajtó

A helytakarékos és különösen könnyen kezelhető felhúzható ajtó illeszkedik a Schmid Ekko U 45 kandallóbetét formatervezéséhez és funkcionalitásához. Az ajtót mindenekelőtt a nagyon finom és csendes működés jellemzi.


Belső bélés: Caloceram®

A tűztér bélése az innovatív Caloceram® anyagból készül. Az anyagot elsősorban a különösen hatékony hőtárolás és a magas hőszigetelő tulajdonságok jellemzik.

A Schmid Ekko U45 - nagy tervezési szabadság

A Schmid Ekko U45 kandallóbetét stílusos és megbízható alapot nyújt egy minden szempontból hangulatos kandallóhoz. A látható rész, beleértve a tűztér, az üveg és a keret, egy elegáns front, amely garantálja a tűz szabad kilátását. A Caloceram® belső bélés nemcsak teljesítménybeli előnyöket, hanem jelentős vizuális előnyöket is kínál. Az előlapi kialakításnál 51 cm vagy 57 cm-es ajtómagasságok közül választhat. A kandalló további kialakítását illetően Ön teljesen szabadon alakíthatja ki kandallóját pontosan úgy, ahogy az az Ön lakókoncepciójához a legjobban illik. A homlokzat mögött egy másik kiemelkedés is van. A tűztér fölött található a kiváló minőségű öntöttvas kupola, amely nemcsak ideális szállítónyomást biztosít, hanem számos lehetőséget kínál a kandallóbetét beépítésére is. Az öntöttvas kupola 90°-kal elforgatható, így a füstgázvezetéshez és a kémény helyzetéhez igazítható.

Kompakt kandalló kompakt helyiségekbe

A Schmid gyártó kandallóbetétje 4 kW névleges hőteljesítménnyel rendelkezik, és kis és közepes méretű helyiségekbe alkalmas 100 m³-ig. A kisméretű kandalló gyorsan kellemes meleggel tölti meg az ilyen méretű helyiségeket. A 3 oldalú üvegezés különösen előnyös. Ezáltal a helyiséget nemcsak meleggel tölti meg, hanem teljesen kitölti a tűz hangulatos fénye.

Rendkívül kis beépítési mélység a rugalmasabb helyválasztás érdekében.

A mindössze 34 cm-es, szokatlanul sekély beépítési mélység támogatja a kompakt Schmid Ekko kandallóbetét funkcionalitását. Először is, a kisebb lakóterekbe tervezett kandalló sokkal kényelmesebben és feltűnésmentesebben illeszkedik a helyiségekbe, és nem támaszt nagy követelményeket a helyiségválasztással szemben. Emellett a kandallóbetét kompaktabb tűztere a tüzelőanyag hatékonyabb felhasználását is eredményezi, amely takarékosan használható, és mégis teljes vizuális hatást tud kibontakoztatni.

Paraméterek

Anyag: Lemez
Üvegtípus: Háromoldali
Típus: Zárt égésterű
Anyag Lemez
Kandalló típus Háromoldalas
Égési levegő Zárt égésterű
Ajtó szerkezet Liftes
Mélység Keskeny
Névleges teljesítmény 4
Üvegtípus Dekor
Tömeg (kg) 150-170
Teljes teljesítmény (kW) 4
Szobafűtési kapacitás (m³) 100
Füstcsőcsatlakozás (mm) 180
Füstcsőcsatlakozás felül / hátul
Hatékonyság (%) 78
Füstgáz hőmérséklete (°C) 255
Rönk hossza (cm) 33
Fafogyasztás (kg/h) 2.9
Füstgáz tömegáram (g/s) 4.7
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Hamutároló Igen
BimSchV 1. szint Igen
Tárcsás tisztítás Igen
BImSchV 2. szint Igen
Tűzifa, fa brikett Igen
DIN EN szám 13229
CE-jelölés Igen
Külső levegőcsatlakozás (mm) 125
Elsődleges, másodlagos levegő Igen
Vibráló rostély Nem
LRV Svájc Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu