Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KRATKI FRANEK 14

Füstcső méret:
200 mm
822.198 Ft (647.400 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Kratki
Cikkszám: FRANEK/14/PF
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. július 08.
Nem értékelt

Leírás

A széles Kratki FRANEK/14/PF kandallóbetét széles betekintő üveggel rendelkezik, amely teljesen elfoglalja a kandalló elejét. Ez egyben a tűztérbe való hozzáférés is, ami intelligens és helytakarékos kialakítás. Ez az üvegezés különösen dekoratív, és lélegzetelállító látványt nyújt a lángok játékára a hőálló üveg mögött. Ez könnyedén ellenáll akár 800 Celsius-fokos hőmérsékletnek is, így nem kell aggódnia a biztonsága miatt.

A kompakt kandallóbetét teljes egészében ellenálló és robusztus öntöttvasból készült, amely könnyen ellenáll a lángok magas hőenergiájának. A jelentős, 96,90 cm magas és 80 cm széles FRANEK/14/PF betét 8 mm vastag, kiváló minőségű öntöttvasból készült falakkal rendelkezik. Ennek a konstrukciónak köszönhetően a kandallóbetéttel maximális hőhasznosítást érhet el.

Természetesen a Kratki FRANEK/14/PF kandallóbetétnek nemcsak szépnek kell lennie, hanem a kívánt teljesítményt is nyújtania kell. Ennek érdekében a Kratki nemcsak kiváló minőségű anyagokat használ, hanem modern technológiát is alkalmaz. A beépített deflektor például meghosszabbítja a füstgáz útját, így a legkisebb részecskék is elégethetők. Ez az úgynevezett utóégetés, amely aktívan hozzájárul a hatékonyság növeléséhez. Az égést ráadásul külső levegőellátás is támogatja, amely a kandallóbetét tűzterében egy hármas rendszerben oszlik el. A kívülről adagolt levegő elég hatékonyan támogatja az égési folyamatot az elsődleges égés, de az utóégés szempontjából is. Az, hogy Ön a jövőben hatékonyan és ugyanakkor alacsony károsanyag-kibocsátással fog fűteni, a Kratki FRANEK/14/PF kandallóbetét figyelemre méltó, 81 %-os hatásfokából is kitűnik.

Bár a Kratki FRANEK/14/PF kandallóbetét nagyon kompakt kialakítású, mégis tágas és nagyvonalú égéstérrel rendelkezik. A minimalista kandallóbetétet a megszokott rönkökkel tüzelik. A gyártó Kratki erre a célra egy dekoratív kerítést épített be, amely közvetlenül a tűztér ajtaja mögött helyezkedik el. Ez az egyszerű elem funkcionálisan megakadályozza, hogy az égő vagy izzó rönkök, valamint az égési maradékok Ön felé essenek, így ügyelve az Ön biztonságára.

A Kratki FRANEK/14/PF kandallóbetét klasszikus fahasábokkal való tüzelés esetén kis mérete ellenére figyelemre méltó, 14 kW névleges hőteljesítményt ér el. A kandallóbetét teljes hőteljesítmény tartománya 6 kW-tól 17 kW-ig terjed. A tüzelési módja lehetővé teszi, hogy egyedileg szabályozza azt, és elérje az Ön által kívánt hőt.
 

A Krakti a Kratki FRANEK/14/PF kandallóbetétet praktikus öntöttvas ráccsal és a hozzá tartozó hamutárolóval is felszerelte. A rács két részből áll, és mozgatható. Amint a tűztér tisztításra szorul, megmozgathatja a kiváló minőségű rostélyt, hogy a hamu az alatta lévő dobozba hulljon. Gyorsan és egyszerűen kiüríti a dobozt, és máris újra begyújthatja a kandallóbetétet.

Paraméterek

Anyag: Öntvény
Üvegtípus: Síküveges
Típus: Zárt égésterű
Névleges teljesítmény (kW) 14,0
A fűtőteljesítmény tartománya (kW) 6,0 - 17,0
Hőhatás (%) 81,0
Füstcsőcsonk átmérője (mm) 200
Megfelel az ECODESIGN kritériumoknak Igen
Tüzelőanyag típus keményfa, páratartalom ≤20%
Súly (kg) 276,0
Szén-dioxid kibocsátás (13% O2) ≤,% 0,10
Füstgáz hőmérséklete (℃) 250,0
Maximális rönkhossz (cm) 60
Pollenkibocsátás (por) (mg / Nm 3 ) 19,0
EEI 106.71
Felső szellőzőrácsok minimális mérete (cm 2 ) ≥1000
Alsó szellőzőrácsok minimális mérete (cm 2 ) ≥800
Anyag öntöttvas
Szélesség (cm) 80,00
Magasság (cm) 96,90
Mélység (cm) 47,60
Hamutartó Igen
Dekoratív üveg Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Csatolt dokumentumok

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu